Slaag de eerste keer voor uw theorie

Oktober is een veelbewogen maand voor de DVLA. Deze maand nemen we afscheid van belastingschijven en is de prijs van een rijtheorie-test nu verlaagd van £ 31 naar £ 25!

Dit is geweldig nieuws voor leerling-chauffeurs, aangezien het erop lijkt dat de DVLA een aanzienlijke inspanning levert om chauffeurs te helpen zo goedkoop mogelijk de weg op te gaan. www.gov.uk stelt dat deze beweging het doel ondersteunt om “de kosten van autorijden te verlagen en het proces van het behalen van een rijbewijs zo eenvoudig en economisch mogelijk te maken” Geweldig nieuws voor degenen die nog geen rijbewijs hebben.

Dus hier zijn 5 tips om ervoor te zorgen dat u niet meer dan £ 25 hoeft te betalen …

 

1. Onderschat de praktijk niet

Het is geen goed idee om uw cbr theorie-test te boeken voordat u daadwerkelijk aan de weg begint, want als u erop uit trekt, kunt u echt de juiste mentaliteit opdoen voor uw theorie-test.

 

2. Herzie niet alleen; neem het op

Als je gewoon de verkeersregels reciteert, zal het alleen maar moeilijker te onthouden zijn en als je je rijexamen aflegt, kan het zijn dat je je spullen niet echt kent. Probeer de redenering achter de antwoorden te achterhalen, zodat ze voor en na de test in je geheugen blijven.

 

3. Zet de uren erin

Het is een algemeen gerucht dat de theorie-test eenvoudig is en gewoon gezond verstand, dus het is niet nodig om te herzien. Neem het serieus en zet de uren van revisie erin zodat je de eerste keer slaagt en je vervolgens kunt concentreren op het behalen van je rijexamen. Verkeersborden.nu kan u helpen daarmee.

 

4. Doe een paar neptests

Het maken van een mock-test kan echt helpen om te zien hoe klaar u bent en hoeveel vooruitgang u boekt met uw revisie.

 

5. Zet jezelf in de juiste gemoedstoestand

U krijgt 3 minuten tussen deel één en deel twee van uw test, dus haal hier het beste uit.