Hoe u online geld kunt verdienen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er geen “gemakkelijke” manier om online geld te verdienen. Maar met slechts een paar essentiële zaken zoals internet, uw computer of laptop en een beetje kennis, kunt u dit mogelijk maken zonder veel ervaring. Of u nu gewoon hoopt legaal wat extra geld bij te verdienen of op zoek bent om online geld te verdienen terwijl u fulltime vanuit huis werkt, wij zijn er om u te helpen.

1. Adverteer op uw website

De eenvoudigste manier om advertenties op uw site weer te geven en geld te verdienen, is Google’s AdSense . U krijgt een stuk code om in uw site te plakken wanneer u zich aanmeldt.

Mensen die op uw site browsen, zien advertenties die passen bij de inhoud en zoekwoorden. Het cash-per-click-model betekent dat elke keer dat een bezoeker op een link klikt, u een deel krijgt van de vergoeding die de adverteerder heeft betaald.

Google publiceert niet het exacte percentage van de taart dat u krijgt, maar sommige zoekwoorden bieden een groter segment dan andere.

2. Peer-to-peer-leningen

Peer-to-peer-leningen, of social banking, gebruiken het principe van crowdsourcing. Stel dat u een paar duizend wilt lenen om een online T-shirtbedrijf te starten.

Meld u aan bij Zopa en u kunt een lening krijgen tegen een zeer aantrekkelijke rente, plus een vast bedrag.

Het geld komt van een netwerk van geldschieters, niet van een bank, en het loont ook om geldschieter te zijn. Bij Zopa is het gemiddelde rendement op het moment van schrijven bijvoorbeeld 5,0%, wat eigenlijk een stuk beter is dan de meeste kortlopende spaarrekeningen. https://vuljespaarpot.nl is de ideale plek is de ideale plek voor p2p investeren en geld verdienen.

3. Upload video’s

Technisch gezien kan iedereen met een van de beste webcams en een paar andere cruciale pc-accessoires een homevideo maken voor online publicatie. Je kunt bijvoorbeeld video uploaden met HD-resoluties op YouTube – en de service zorgt voor de compressie met verschillende resoluties voor je.

YouTube accepteert ook video in QuickTime, MPEG, Windows Media-formaat of als een AVI-bestand. Houd er rekening mee dat de HD-resolutie 1920 x 1080 is, dus daar heeft het geen zin over. Nadat u op de knop ‘Uploaden’ heeft geklikt, is dat heel eenvoudig.